Starkey logo

Kuule paremmin, elä paremmin

Nainen kuvattuna sivulta aurinkoisella säällä
Livio EdgeAI_Null_Horiz_CMYK

seuraavan sukupolven ääni

Starkey vie huipputason äänenlaadun uusiin ulottuvuuksiin, tuoden mahdollisuuden mukauttaa kojetta kaikkein vaikemmissa kuuntelutilanteissa.

Kuulokojeen sisälle rakennettu tekoäly tunnistaa ympäristön ja muuttaa ääniasetuksia saman tien. Helposti napauttamalla – silloin kun tarvitset sitä eniten. Tämä uuden sukupolven äänenprosessointi on saatavilla vain Livio Edge AI-kojeissa.

Livio AI logo

Kuulemisen uusi aikakausi

Livio AI määrittelee uudelleen sen, mitä kuulokoje on. Se on ensimmäinen kuulokoje, jossa on hyödynnetty tekoälyä ja integroituja sensoreita tarjoten ainutlaatuista äänenlaatua ja monipuoliset ominaisuudet.

Livio AI -ominaisuudet on nyt saatavilla kaikissa teknologiatasoissa yksilöllisenä, kuulokoke korvakäytävässä ja korvantauskojeena.

Nainen ja mies halaavat toisiaan nauraen

ominaisuudet

Nainen ja mies kävelevät polulla ja katsovat toisiaan iloisesti

Luonnollinen äänimaailma

Starkeyn kuulokojeilla kuulet aidon äänimaailman. Neutraali äänentoisto ei kuulosta perinteiseltä kuulokojeen äänimaailmalta vaan kuulet maailman sellaisena kun se on.

Nainen istuu rauhallisesti olohuoneessa

Yksilöityä kuulemista

Voit tehdä yksilöllisiä säätöjä mieltymystesi ja kuunteluympäristön mukaan suoraan älypuhelimeen ladattavasta Thrive-sovelluksesta. Voit myös tallentaa omia kuunteluohjelmia paikkatiedon avulla.

Kaksi naista lenkkeilee merenrannalla

Terveyttä edistävää teknologiaa

Paremmin kuulemalla voit edistää terveyttäsi ja Livio AI kojeilla vielä enemmän. Voit tarkkailla aivojen ja kehon aktiivisuutta sisäänrakennettujen sensorien avulla ja ottaa ennakoivan lähestymistavanhyvinvointiisi.

Mies ja kitara

Laadukasta musiikin kuuntelua

Musiikin kuunteluun on oma kompressorinsa, jolloin saavutetaan laaja ääniala ja dynaaminen ääni. Voit kuulla musiikin jokaisen nuotin puhtaalla äänenlaadulla ja sellaisena kun se on tarkoitettu kuultavan.

LADATTAVA YKSILÖLLINEN

Koe maailman ensimmäiset 2.4 GHz ladattavat yksilölliset kuulokojeet. Yksilöllinen tarkoittaa, että koje on tehty korvasi mallin mukaisest, jotta se asettuu siihen varmasti ja mukavasti. Laaja värivalikoima mahdollistaa huomaamattoman kuulokojeen tai antaa mahdollisuuden esitellä uutta yksilöllistä laitettasi.

Yksilöllinen. Miellyttävä. Kätevä.

VALITSE TYYLISI

Livio AI
RIC

Livio RIC-kojeessa kuuloke asetetaan korvakäytävään ja koje korvan taakse. Se on saatavilla paristokäyttöisenä kahdessa koossa ja ladattavana.

Livio AI
BTE

Livio AI BTE-koje sovitetaan yksilöllisellä korvakappaleella ja se on  perinteinen kuulokojemalli uusimmilla teknologisilla ominaisuuksilla.

Livio AI
RIC R

Livio AI RIC-kojeet on saatavilla myös ladattavana. Ne ovat Starkeyn älykkäimmät ja pienimmät ladattavat kojeet. Yhdellä latauksella saat käyttöaikaa 24 tuntia.

Livio AI
ITE R

Livio AI teknologia oon saatavilla nyt myös yksilöllisenä ladattavana ITE-kojeena. Yhdellä latauksella saat käyttöaikaa 24 tuntia vaikka käyttäisin suoratoistoa 4 tuntia.

starkey IQ

Starkeyn IQ tuoteperhe hyödyntää tekoälyä, joka analysoi ääniympäristöä ja oppii mukautumaan muuttuviin olosuhteisiin. Tärkeimpänä tavoitteena on entistä luonnollisempi äänimaailma ja laadukas kuuntelukokemus. Ne on kehitetty, jotta voisit nauttia kaikista elämän äänistä – luonnollisesti.

Sama huippuunsa hiottu tekniikka on saatavilla MUSE-sarjassa yksilöllisenä kojeena, korvantauskojeena tai kevyenä RIC -kojeena, sekä HALO-sarjassa täydellisesti yhteensopivana iPhonen kanssa. Lisäksi MUSE iQ RIC-kojeet on mahdollista saada ladattavina.

Muse IQ logo

Muse iQ
ITE

Starkey Muse iQ ITE on yksilöllinen koje, joka valmistetaan oman korvan muodon ja toiveiden mukaan. Starkey yksilöllisten kojeiden kuorikot tehdään meillä suomalaisena käsityönä.

Muse iQ
BTE

Starkey Muse iQ BTE -koje on perinteinen kuulokojemalli, jossa on edistynyt iQ-teknologia. Se sovitetaan yleensä korvan mallin mukaan valmistettavalla korvakappaleella.

Muse iQ
BTE
PowerPlus

Starkey Muse iQ BTE -koje on saatavilla myös erittäin voimakkaana PowerPlus-kojeena.

Starkey
kuulokojeet

Starkey edustaa kuulokojeteknologiaa maailman huipulta. Yhdysvaltalainen yritys kehittää uusia teknologioita tuoden markkinoille ainutlaatuisia kuulokojeita ensimmäisten joukossa.

Tuomme maahan Starkeyn kuulokojeita ja lisätarvikkeita. Kuulokojeet voit hankkia suoraan meiltä tai asiantuntevilta jälleenmyyjiltämme. Starkeyn kojeet huolletaan meillä Kuulohansassa.