Starkey logo
Nainen ja mies halaavat toisiaan nauraen

Starkey
kuulokojeet

Starkey edustaa kuulokojeteknologiaa maailman huipulta. Yhdysvaltalainen yritys kehittää uusia teknologioita tuoden markkinoille ainutlaatuisia kuulokojeita ensimmäisten joukossa.

Tuomme maahan Starkeyn kuulokojeita ja lisätarvikkeita. Kuulokojeet voit hankkia suoraan meiltä tai asiantuntevilta jälleenmyyjiltämme.  Starkeyn yksilölliset kuulokojeet tehdään suomalaisena käsityönä. Kaikki Starkeyn kojeet huolletaan meillä Kuulohansassa.

Starkey-kuulokojeet ovat älykästä terveysteknologiaa, joka on kehitetty, jotta voisit nauttia kaikista elämän äänistä – luonnollisesti

ominaisuudet

Nainen ja mies kävelevät polulla ja katsovat toisiaan iloisesti

Luonnollinen äänimaailma

Starkeyn kuulokojeilla kuulet aidon äänimaailman. Neutraali äänentoisto ei kuulosta perinteiseltä kuulokojeen äänimaailmalta vaan kuulet maailman sellaisena kun se on.

Nainen istuu rauhallisesti olohuoneessa

Yksilöityä kuulemista

Voit tehdä yksilöllisiä säätöjä mieltymystesi ja kuunteluympäristön mukaan suoraan älypuhelimeen ladattavasta Thrive-sovelluksesta.

Kaksi naista lenkkeilee merenrannalla

Terveyttä edistävää teknologiaa

Paremmin kuulemalla voit edistää terveyttäsi ja Starkeyn Livio AI kojeilla vielä enemmän. Voit tarkkailla aivojen ja kehon aktiivisuutta sisäänrakennettujen sensorien avulla. Voit ottaa ennakoivan lähestymistavanhyvinvointiisi ja elää terveemmin.

Mies ja kitara

Laadukasta musiikin kuuntelua

Musiikin kuunteluun on oma kompressorinsa, jolloin saavutetaan laaja ääniala ja dynaaminen ääni. Voit kuulla musiikin jokaisen nuotin puhtaalla äänenlaadulla. 

Starkey tuoteperheet

starkey livio

Starkeyn uusin tuoteperhe vie kuulemisen uudelle tasolle. Livio on enemmän kuin vain kuulokoje. Sen avulla voit yhdistyä maailmaan ennenkokemattomalla tavalla. Laadukkaalla äänentoistolla kuulet selkeästi jopa meluisimissa ympäristöissä. Myös musiikiin kuuntelun ominaisuuksia on kehitetty, jotta voit kokea musiikin täytenä elämyksenä.

Livio-kuulokojeita on saatavilla kolmessa teknologia tasossa RIC-kojeina. Näiden lisäksi on saatavilla premium-tasoinen Livio AI. Saatavilla myös ladattavana.

Livio logo

Livio tarjoaa ainutlaatuista äänenlaatua ja sujuvaa yhteyttä ympäröivään maailmaan. Saat monipuoliset ominaisuudet ja yksilöllistä muokattavuutta Starkeyn älykkäimmällä kuulokojeella.

Livio AI logo

Livio AI on maailman ensimmäinen kuulokoje, jossa on hyödynnetty tekoälyä ja integroituja sensoreita. Saat Livion äänimaailman ja ominaisuuksien lisäksi uusia tapoja huolehtia hyvinvoinnistasi. Livio AI määrittelee uudelleen sen, mitä kuulokoje on.

starkey IQ

Starkeyn IQ tuoteperhe hyödyntää tekoälyä, joka analysoi ääniympäristöä ja oppii mukautumaan muuttuviin olosuhteisiin. Tärkeimpänä tavoitteena on entistä luonnollisempi äänimaailma ja laadukas kuuntelukokemus. Ne on kehitetty, jotta voisit nauttia kaikista elämän äänistä – luonnollisesti.

Sama huippuunsa hiottu tekniikka on saatavilla MUSE-sarjassa yksilöllisenä kojeena, korvantauskojeena tai kevyenä RIC -kojeena, sekä HALO-sarjassa täydellisesti yhteensopivana iPhonen kanssa. Lisäksi MUSE iQ RIC-kojeet on mahdollista saada ladattavina.

Muse IQ logo