Starkey logo

Kuule paremmin, elä paremmin

Nainen kuvattuna sivulta aurinkoisella säällä
Livio EdgeAI_Null_Horiz_CMYK

seuraavan sukupolven ääni

Starkey vie huipputason äänenlaadun uusiin ulottuvuuksiin, tuoden mahdollisuuden mukauttaa kojetta kaikkein vaikemmissa kuuntelutilanteissa.

Kuulokojeen sisälle rakennettu tekoäly tunnistaa ympäristön ja muuttaa ääniasetuksia saman tien. Helposti napauttamalla – silloin kun tarvitset sitä eniten. Tämä uuden sukupolven äänenprosessointi on saatavilla vain Livio Edge AI-kojeissa.

Livio AI logo

Kuulemisen uusi aikakausi

Livio AI määrittelee uudelleen sen, mitä kuulokoje on. Se on ensimmäinen kuulokoje, jossa on hyödynnetty tekoälyä ja integroituja sensoreita tarjoten ainutlaatuista äänenlaatua ja monipuoliset ominaisuudet.

Livio AI -ominaisuudet on nyt saatavilla kaikissa teknologiatasoissa yksilöllisenä, kuulokoke korvakäytävässä ja korvantauskojeena.

Nainen ja mies halaavat toisiaan nauraen

ominaisuudet

LADATTAVA YKSILÖLLINEN

Koe maailman ensimmäiset 2.4 GHz ladattavat yksilölliset kuulokojeet. Yksilöllinen tarkoittaa, että koje on tehty korvasi mallin mukaisest, jotta se asettuu siihen varmasti ja mukavasti. Laaja värivalikoima mahdollistaa huomaamattoman kuulokojeen tai antaa mahdollisuuden esitellä uutta yksilöllistä laitettasi.

Yksilöllinen. Miellyttävä. Kätevä.

VALITSE TYYLISI

starkey IQ

Starkeyn IQ tuoteperhe hyödyntää tekoälyä, joka analysoi ääniympäristöä ja oppii mukautumaan muuttuviin olosuhteisiin. Tärkeimpänä tavoitteena on entistä luonnollisempi äänimaailma ja laadukas kuuntelukokemus. Ne on kehitetty, jotta voisit nauttia kaikista elämän äänistä – luonnollisesti.

Sama huippuunsa hiottu tekniikka on saatavilla MUSE-sarjassa yksilöllisenä kojeena, korvantauskojeena tai kevyenä RIC -kojeena, sekä HALO-sarjassa täydellisesti yhteensopivana iPhonen kanssa. Lisäksi MUSE iQ RIC-kojeet on mahdollista saada ladattavina.

Muse IQ logo

Starkey
kuulokojeet

Starkey edustaa kuulokojeteknologiaa maailman huipulta. Yhdysvaltalainen yritys kehittää uusia teknologioita tuoden markkinoille ainutlaatuisia kuulokojeita ensimmäisten joukossa.

Tuomme maahan Starkeyn kuulokojeita ja lisätarvikkeita. Kuulokojeet voit hankkia suoraan meiltä tai asiantuntevilta jälleenmyyjiltämme. Starkeyn kojeet huolletaan meillä Kuulohansassa.

[real3dflipbook id='9']
[real3dflipbook id='1']
[real3dflipbook id='2']