Kuule paremmin

Nainen kuvattuna takaapäin ja korvan takana kuulokoje

MIkä kuulokoje on?

Kuulokoje on älykästä terveysteknologiaa. Oikea kuulokoje on aina yksilöllisesti sovitettava kuulemisen apuväline. Kuulokäyräsi mukaisesti säädetyn kuulokojeen etuna on, että koje vahvistaa vain niitä äänitaajuuksia, joilla kaipaat kuuloosi lisäapua. Kuulokojeen avulla voit taas kuulla monipuolisen äänimaailman.

sopivan kuulokojeen valinta

Kuulokojeen hankinta on yksilöllinen prosessi. Autamme sinua löytämään juuri sinun kuuloosi ja elämäntilanteesi sopivan kuulokojeen. Tällöin kojeen äänimaailma ja ominaisuudet voidaan säätää mieltymystesi mukaisesti. 

Nainen ja pieni koira istuvat pöydän ääressä syömässä sydämenmuotoisia keksejä
Hansatonin kuulokoje ja kotelo sammaleisella kivellä

kuulokojeet

Kuulohansa maahantuo Starkey ja Hansaton -merkkisiä kuulokojeita. Olemme näiden kojemerkkien asiantuntijoita Suomessa ja huollamme kojeet Helsingissä ja valmistamme kojeiden yksilölliset osat suomalaisena käsityönä. Starkeyn ja Hansatonin kuulokojeita voit myös hankkia jälleenmyyjiltämme ympäri Suomea.

Valkoinen Livio RIC kuulokoje ja Starkeyn logo

Starkey hyödyntää älykästä terveyttä edistävää kuulokojeteknologiaa alan huipulta.  Kuulet luonnollisen äänimaailman, joka kuulostaa aidolta. Musiikin kuunteluun on panostettu, jotta voit kuulla jokaisen soinnun puhtaalla äänenlaadulla. Starkeyn kojeet ovat täydellinen pari iPhonen kanssa. Kuulet maailman sellaisena kun se on.

Hansaton hearing & emotions logo ja sound shd stream kuulokoje hopeisena

Hansatonin kuulokojeilla voi kokea loistavan äänimaailman ja saat monipuoliset toiminnot älylaitteille. Muotoiluun on kiinnitetty erityistä huomiota, jotta kojeet ovat mukavat ja helpot käyttää. Saat loistavan kuuntelukokemuksen heti ensi kuulemalla ja voit nauttia luonnollisesta kuulemisesta.

huipputasoista teknologiaa

Starkeyn ja Hansatonin kuulokojeissa on hyödynnetty uusinta teknologiaa. Kehittyneiden ominaisuuksien vuoksi kuulokojeen käyttö on helpompaa ja miellyttävämpää, jopa haastavissa ääniympäristöissä.

Teknologiataso vaikuttaa kuulokojeen ominaisuuksiin. Sopiva taso valitaan aina käyttäjän tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Meiltä löytyy kymmenittäin erilaisia kuulokojeita.