Kuulonsuojaus

Elacin kuulonsuojaimet nuoren naisen käytössä musiikifestareilla

Suojele kuuloasi

Kuulonsuojaimilla voit suojata kuuloasi haitalliselta melulta. Voit estää kuulovaurioiden ja esimerkiksi häiritsevän tinnituksen syntymistä käyttämällä kuulonsuojaimia meluisissa ympäristöissä, kuten konserteissa, työmailla tai metsästäessä. Kuulonsuojaimet vaimentavat ympäristön haitallisiä ääniä, jolloin ne eivät vaurioita kuuloasi.

Kuulonsuojaimet

Meiltä saat laadukkaat yksilölliset korviesi muodon mukaan tehdyt kuulonsuojaimet sekä uni- ja uimatulpat. Valikoimassamme on myös standardi-kuulonsuojaimia, jotka tarjoavat astetta laadukkampaa kuulonsuojausta verrattuna perinteisiin vaahtomuovitulppiin. Standardi-kuulonsuojaimia voit tilata helposti kotiisi verkkokaupastamme. Yksilöllisten suojaimien ja tulppien tekemiseen tarvitaan mallit korvistasi. Mallinotto onnistuu myymälässämme. Varaathan ajan mallinottoa varten.

Aktiivikuulonsuojaimet

Starkey soundgear

Starkeyn uudistetut SoundGear Sport aktiivikuulonsuojaimet on suunniteltu metsästäjien ja ampujien käyttöön. Yksilöllinen suojain valmistetaan aina korvan mallin mukaisesti, joten se saadaan istumaan huolellisesti käyttäjän korvaan.

Ominaisuudet:

 • Digitaalinen kuulonsuojaus
 • Korkealaatuinen ääni
 • Helppökäyttöinen ja miellyttävä, juuri sinulle tehty.
 • Saumaton aktiivinen äänenvaimennus, joka vaimentaa automaattisesti yli 95 dB äänet.
 • Vaimennus 24 dB
 • Vahvistus 30 dB
 • Äänenvoimakkuuden säätö
 • Irrotettava kaulanauha
 • Paristokäyttöinen

Hinta sisältää mallinoton Kuulohansassa.

Valmistetaan Starkeylla Iso-Britaniassa.

Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.

Yksilölliset kuulonsuojaimet

elacin ER

Elacin yksilölliset kuulonsuojaimet ovat paras vaihtoehto silloin, kun kuulonsuojaamisen tarve on toistuvaa. Elacin-kuulonsuojaimet ovat erityisen hyvät musiikin kuunteluun, sillä ainutlaatuinen suodatin vaimentaa melua vääristämättä ääntä. Myös monet moottoripyöräilijät käyttävät Elacin-suojaimia. Elacin kuulonsuojaimet valmistetaan yksilöllisesti korvasi mallin mukaan ja varustetaan tarpeittesi mukaisella suodattimella.

Ominaisuudet:

 • Kolme eri suodatinvaihtoehtoa: 9dB, 15dB ja 25dB.
 • Helppökäyttöinen ja miellyttävä, juuri sinulle tehty.
 • Tasainen äänenvaimennus, joka ei vääristä ääntä.

Hinta sisältää mallinoton Kuulohansassa.

Valmistetaan Audia Akustikilla Saksassa.

Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.

Standardi kuulonsuojaimet

Alpine standardi-kuulonsuojaimilla voit suojella kuuloasi erilaisissa tilanteissa. Ne ovat vakiomalliset eli niitä ei valmisteta korvasi mallin mukaisiksi. Ne ovat helppo vaihtoehto astetta laadukkaampaan kuulonsuojaukseen.  Alpine kuulonsuojaimet ovat lämmön mukaan pehmenevää ja kevyesti mukautuvaa materiaalia, joten niitä on miellyttävä käyttää. Suojaimet ovat pitkäikäisiä ja vesipestäviä. Voit tilata Alpine standardi kuulonsuojaimet suoraan verkkokaupastamme ja saat ne nopeasti postitse kotiisi.

Yksilölliset uni- ja uimatulpat

Meiltä saat yksilölliset uima- ja unitulpat. Ne valmistetaan suomalaisena käsityönä mittatilauksena. Tällöin voimme valmistaa tulpat toiveesi ja tarpeesi mukaan.  Takaamme myös tulppien hyvän istuvuuden ja miellyttävyyden.

uimisen iloa

Uimatulpat on tarkoitettu korvien suojaamiseen vedeltä. Niitä voi käyttää esimerkiksi uidessa, suihkussa ja vesiurheilussa.  Yksilölliset uimatulpat istuvat korviisi, jolloin ne ovat mukavat käyttää ja pysyvät korvissa myös uidessa.

Hinta sisältää mallinoton Kuulohansassa. Varaathan ajan mallinottoa varten.

nuku paremmin

Unitulpat on tarkoitettu vaimentamaan häiritseviä ääniä, jotta saat nukkua rauhassa. Ne vaimentavat esimerkiksi kuorsauksen ääntä, mutta kuulet kuitenkin herätyskellon äänen. Niitä ei ole tarkoitettu melusuojaksi, mutta niitä voi käyttää myös hälyisissä tiloissa kuten avotoimistossa ja julkisissa tiloissa. Meiltä saat tarpeidesi mukaan valmistetut unitulpat. Ne voidaan valmistaa akryylisina tai puolipehmeinä Thermosoft-unitulppina, jotka pehmenevät ja tiivistyvät kehon lämmön vaikutuksesta. Yksilölliset unitulpat ovat myös mukavat nukkuessa, sillä ne istuvat standardi-suojaimia paremmin juuri sinun korviisi.

Hinta sisältää mallinoton Kuulohansassa. Varaathan ajan mallinottoa varten.

avainlippu sininen