Halaava pariskunta katselee pihamaisemaa

Sopivan kuulokojeen valinta

Kuulokojeen hankinta on yksilöllinen prosessi. Kuulohansassa autamme sinua valitsemaa juuri sinun kuuloosi ja elämäntilanteeseesi sopivan kuulokojeen. Yksilöllisesti sovitettu kuulokoje on älykästä terveysteknologiaa, jonka avulla saat lisäapua kuulemiseen. Paremmin kuuleminen parantaa myös elämänlaatuasi.

Kuulokojeen hankinta

Kuulokojeen hankinta alkaa kuulontutkimuksesta. Voit varata ajan kuulontutkimukseen yksityiselle kuuloasiantuntijallesi tai yksityiselle lääkäriasemalle. Kuulontutkimukseen voi hakeutua myös julkisen terveydenhuollon kautta.

Kuulokojeen voi hankkia joko yksityiseltä tai julkiselta puolelta. Yksityisesti kuulokojeen voi ostaa alan erikoisliikkeistä, kuten meiltä Kuulohansasta, tai yksityisen lääkäriaseman kuulontutkijan kautta.

Yksityisen puolen etuna on laajempi ja viimeisimmän teknologisen kehityksen mukainen korkeatasoisin tuotevalikoima, asiakkaan paremmat mahdollisuudet vaikuttaa kojevalintaan, sekä yksilöllinen palvelu ja nopeampi pääsy kuulontutkimuksiin ja kojesovitukseen.

Miehelle sovitetaan Starkeyn korvantauskojetta

Kuulokojeen kokeilu

Juuri sinulle sopivin koje löytyy vain kokeilemalla. Kuulokojemalleissa ja teknologioissa on paljon valinnanvaraa, ja eri valmistajien äänimaailmat voivat olla hyvinkin erilaiset. Me kaikki myös kuulemme eri tavalla, joten vain sinä voit tietää, mikä kuulostaa sinulle hyvältä. Meiltä saat aina kojeet kokeiltavaksi, jotta voit kokea miltä ne kuulostavat omassa jokapäiväisessä ääniympäristössäsi.

Kuulokojetyypit

Kuuloke korvakäytävässä

Korvantauskojeet

yksilölliset kuulokojeet

ladattavat Kuulokojeet

kuulokojemerkimme

maahantuomamme merkit

kuulemisen erikoisliikkeessä myynnissä myös