Kiharatukkainen nainen nauraa iloisesti

Käyttöturvalla helppoutta huoltamiseen

Kuulokojeen huoltaminen säännöllisesti pitää kojeen toimintakykyisenä ja lisää käyttöikää.  Kuulokoje sisältää hienoa teknologiaa, jonka vuoksi sitä pitää myös huoltaa asiantuntevasti. Voit itse puhdistaa kojeesi päivittäin, mutta vuosittainen huolto ja säätö kuuloasiantuntijan luona ovat myöskin tarpeen.

Tarjoamme Käyttöturva-palvelun, joka on ostettavissa kaikkiin kojepaketteihimme. Käyttöturvalla kojeiden käyttö on huolettomampaa ja helpompaa. Voit itse keskittyä kuulemaan ja elämään.

Käyttöturvalla saat:

Hansaton kuulokojeet puolukkasydämen keskellä

Käyttöturva on voimassa kolme (3) vuotta kojeiden ostopäivästä. Se kattaa yllämainitut tarvikkeet ja palvelut käyttöturvan voimassaoloaikana. Tarvikkeita annetaan normaalin vuosikulutuksen verran. Käyttöturvan voimassaoloaikana kojeet on huollettava vähintään noin kerran vuodessa Kuulohansassa.

Käyttöturva ei kata kojeiden katoamista, vaan huollettavan tai vaihdettavan kojeen tulee olla käyttäjällä mukana huoltoon tullessa. Katoamisen varalla suosittelemme, että varmistamaan omalta vakuutusyhtiöltänne kattaako kotivakuutuksenne mahdollisen kojeiden katoamisen.