Hansaton hearing and emotions logo
Nainen puhaltaa konfettia kohti

Hansaton kuulokojeet

Hansaton kuulokojeet ovat korkeatasoista saksalais-sveitsiläistä kuulokojeteknologiaa. Kojeet on helposti yhdistettävissä eri laitteisiin, jolloin voit hallita kuulokojeitasi helposti esimerkiksi älypuhelimellasi.

Toimimme Hansaton tuotteiden maahantuojina. Voit hankkia Hansaton kuulokojeet suoraan meiltä tai asiantuntevilta jälleenmyyjiltämme. Teemme yksilölliset kuulokojeet ja korvakappaleet suomalaisena käsityönä. Lisäksi huollamme Hansatonin kojeet toimipisteessämme Suomessa.

ominaisuudet

hansaton tuoteperheet

hansaton excite

Kuulokojeet, jotka innostavat ensikuulemalla

Hansatonin uusimmat Excite kuulokojeet tarjoavat loistavan äänen, viehettävän muotoilun ja upeat toiminnot älypuhelimille ja TV:lle. Saat loistavan kuuntelukokemuksen heti ensi kuulemalla.

Kuten kaikissa Hansatonin HearIntelligence kuulokojeilla, myös Excite-sarjan kojeilla voit kokea puheen selkeyttä, äänen paikantamisen helppoutta sekä äänen optimoinnin sujuvuutta. Binauraalisen kuulemisen älykkyyden ansiosta kuulemiskokemus on yksilöllinen ja mahdollisimman luonnollinen.

Käytännölliset toiminnot helpottavat jokapäiväistä elämääsi. Voit helposti soittaa puheluita älypuhelimilla ja kuunnella musiikkia suoratoistona. Kuulokojeet on  yhdistettävissä Bluetoothilla lukuisiin laitteisiin, kuten puhelimiin, tabletteihin ja tietokoneisiin.

Saatavilla on RIC-kojeet sound XC paristokäyttöisenä ja AQ sound XC ladattavana sekä ladattava BTE-koje AQ jam XC.

Hansaton shd

Herätä luontaisen kuulemisen älykkyys

Hansaton SHD -sarjan älykkäät kuulokojeet mukailevat luonnollisesti älykästä kuulemisprosessia. HearIntelligence -kuulokojeiden tavoitteena on, että kuulokojeiden innovatiivisen äänenkäsittelytekniikan avulla pystytään ottamaan haltuun heikentyneet luonnollisen kuulemisen toiminnot. SHD-teknologian ansiosta kojeet pystyvät kartoittamaan ääniympäristöä kaikista suunnista.

Hansaton SHD -sarjasta löytyy kolmea eri kojetyyppiä: sound SHD RIC-kojeet, jam SHD BTE-kojeet ja yksilölliset jam SHD ITE-kojeet. SHD-sarjan kojeista RIC ja BTE -kojeet on saatavilla myös ladattavina. Lisäksi löytyy erityisen vahvat beat SHD-kojeet vaikeaan kuulonalenemaan.

[real3dflipbook id='3']
[real3dflipbook id='4']
[real3dflipbook id='6']
[real3dflipbook id='5']
[real3dflipbook id='8']