Hansaton hearing and emotions logo
Nainen puhaltaa konfettia kohti

Hansaton kuulokojeet

Hansaton kuulokojeet ovat korkeatasoista saksalais-sveitsiläistä kuulokojeteknologiaa. Kojeet on helposti yhdistettävissä eri laitteisiin, jolloin voit hallita kuulokojeitasi helposti esimerkiksi älypuhelimellasi.

Toimimme Hansaton tuotteiden maahantuojina. Voit hankkia Hansaton kuulokojeet suoraan meiltä tai asiantuntevilta jälleenmyyjiltämme. Teemme yksilölliset kuulokojeet ja korvakappaleet suomalaisena käsityönä. Lisäksi huollamme Hansatonin kojeet toimipisteessämme Suomessa.

ominaisuudet

Naurava mies juhlissa

Loistava ääni

Hansatonin kuulokojeet on luotu antamaan loistava kuuntelukokemus heti ensi kuulemalla. HearIntelligence -kuulokojeissa on älykästä teknologiaa, joilla koje ottaa huomioon kuulemisprosessin monimutkaisuuden. Saat paitsi parempaa kuulemista, myös entistä luonnollisempaa kuuntelukokemusta.

Takaapäin kuvattu mies joka selaa älypuhelinta

Monipuolinen yhdistettävyys

Uusimmissa kojeissa on Bluetooth, jonka ansiosta kojeet toimivat langattomina kuulokkeina. Voit yhdistää ne helposti älylaitteisiin ja kuulla puhelut, musiikin, television suoraan kojeistasi. 

Nainen ja mies juttelevat valoisassa toimistossa

Miellyttävä muotoilu

Hansatonilla kuulokojeiden muotoiluun on kiinnitetty erityistä huomiota, jotta ne on miellyttävät käyttää. Hyvä istuvuus tuo mukavuutta ja näppäimien muotoilu helpottaa kojeen hallintaa.

hansaton tuoteperheet

hansaton excite

Kuulokojeet, jotka innostavat ensikuulemalla

Hansatonin uusimmat Excite kuulokojeet tarjoavat loistavan äänen, viehettävän muotoilun ja upeat toiminnot älypuhelimille ja TV:lle. Saat loistavan kuuntelukokemuksen heti ensi kuulemalla.

Kuten kaikissa Hansatonin HearIntelligence kuulokojeilla, myös Excite-sarjan kojeilla voit kokea puheen selkeyttä, äänen paikantamisen helppoutta sekä äänen optimoinnin sujuvuutta. Binauraalisen kuulemisen älykkyyden ansiosta kuulemiskokemus on yksilöllinen ja mahdollisimman luonnollinen.

Käytännölliset toiminnot helpottavat jokapäiväistä elämääsi. Voit helposti soittaa puheluita älypuhelimilla ja kuunnella musiikkia suoratoistona. Kuulokojeet on  yhdistettävissä Bluetoothilla lukuisiin laitteisiin, kuten puhelimiin, tabletteihin ja tietokoneisiin.

Saatavilla on RIC-kojeet sound XC paristokäyttöisenä ja AQ sound XC ladattavana sekä ladattava BTE-koje AQ jam XC.

sound XC
paristokäyttöinen

Hansaton sound XC on paristokäyttöinen RIC-koje. Kuuloke asetetaan korvakäytävään ja koje korvan taakse. Tyylikkäästi muotoiltu koje on lähes huomaamaton käytössä ja istuu korvan muotoon miellyttävästi.

AQ sound XC
ladattava

Hansaton AQ sound XC on ladattava RIC-koje. Kuuloke asetetaan korvakäytävään ja koje asettuu korvan taaksen. Koje on varustettu litium-ioni akulla, jolla saat 24 tuntia kuulemisen vapautta. 

Hansaton shd

Herätä luontaisen kuulemisen älykkyys

Hansaton SHD -sarjan älykkäät kuulokojeet mukailevat luonnollisesti älykästä kuulemisprosessia. HearIntelligence -kuulokojeiden tavoitteena on, että kuulokojeiden innovatiivisen äänenkäsittelytekniikan avulla pystytään ottamaan haltuun heikentyneet luonnollisen kuulemisen toiminnot. SHD-teknologian ansiosta kojeet pystyvät kartoittamaan ääniympäristöä kaikista suunnista.

Hansaton SHD -sarjasta löytyy kolmea eri kojetyyppiä: sound SHD RIC-kojeet, jam SHD BTE-kojeet ja yksilölliset jam SHD ITE-kojeet. SHD-sarjan kojeista RIC ja BTE -kojeet on saatavilla myös ladattavina. Lisäksi löytyy erityisen vahvat beat SHD-kojeet vaikeaan kuulonalenemaan.

Yksilöllinen beige kuulokoje

jam SHD ITE

Hansaton jam SHD ITE kuulokoje on yksilöllinen kuten korvasikin. Koje voidaan valmistaa niin pieninä, että ne ovat lähes huomaamattomat. Yksilöllisten kuulokojeiden sinulle räätälöidyt kuorikot valmistetaan suomalaisena käsityönä meillä Kuulohansassa.

jam SHD BTE

Hansaton jam SHD BTE-koje voidaan sovittaa yksilöllisellä korvakappaleella tai tipillä. Koje on muotoiltu helppokäyttöiseksi, jolloin ohjelmien ja paristojen vaihtaminen on aiempaa helpompaa. Koje on saatavilla paristokäyttöisenä ja ladattavana.

beat SHD BTE

Hansaton beat SHD -kojeet tuovat voimaa kuulemiseen. Kojeissa on voimakas vahvistus ilman tinkimistä äänenlaadusta ja puheen kirkkaudesta. Beat SHD tarjoaa uutta tehoa kuulemiseen erityisesti heille, joilla on merkittävä kuulonalenema.

sound SHD RIC

Hansaton sound SHD RIC-kuulokojeen kuuloke asetetaan korvakäytävään huomaamattoman johdon avulla ja itse koje asettuu kauniisti korvan taakse. Se on ulkonäöltään tyylikäs ja ääneltään vaikuttava. Koje on saatavilla paristokäyttöisenä ja ladattavana.