Kuulon voi epäillä huonontuneen, jos on vaikea saada selvää puheesta hälyssä tai ryhmäkeskusteluissa, televisiota joutuu pitämään kovemmalla tai et enää kuule lintujen laulua tai muita luonnon ääniä.

Voi, olla että itse ei edes havaitse heikentynyttä kuuloa, vaan läheinen huomaa sen. Keskusteluissa joutuu käyttämään kovempaa ääntä tai toistamaan asioita ja televisio on muille liian kovalla.

avainlippu sininen

suomalainen kuuloasiantuntijasi

Kuulohansa suomalaisomisteinen perheyritys. Maahantuomme ja myymme Starkey ja Hansaton -merkkisiä kuulokojeita. Meiltä saat myös muita apuvälineitä kuulemiseen ja kuulonsuojaukseen.

 Valmistamme käsityönä yksilöllisiä kuulokojeita ja korvakappaleita, sekä esimerkiksi uima- ja unitulppia. Palvelullemme ja yksilöllisesti valmistetuille tuotteillemme on myönnetty kotimaisuudesta kertova avainlippu-tunnus.

Kuuntelemme sinua, jotta sinä kuulisit paremmin

Meille on ensisijaisen tärkeää, että olet tyytyväinen kuulokojeisiisi. Tästä syystä saat kokeilla kojeita ilmaiseksi ennen ostopäätöstä, jotta voit löytää juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon. Ostaessasi kojeen meiltä et osta vain kuulokojetta, vaan ennenkuulumatonta palvelua – huolehdimme sinusta ja kojeistasi myös kojeoston jälkeen.

Tuotteet ja palvelut

Kuulokojeet

Meillä on laaja valikoima erilaisia kojetyyppejä, jotta jokaiselle löytyy juuri sopiva ja mieltymysten mukainen kuulokoje. Toimimme Starkey ja Hansaton -merkkien maahantuojina ja lisäksi Kuulemisen erikoisliikkeestämme on saatavilla myös muita kojemerkkejä.

Lähikuva kojeen valmistamisesta käsityönä

Huolto ja valmistus

Huollamme Hansaton ja Starkey -merkkisiä kuulokojeita paikan päällä. Ammattitaitoiset kuulokojeteknikkomme huoltavat kojeet nopeasti jopa odottaessa. Teknikkomme valmistavat käsityönä myös kojeiden yksilöllisiä osia, kuten kojeiden kuorikoita ja korvakappaleita.

Korvan tarkastaminen otoskoopilla

Kuulontutkimukset
ja kojesäädöt

Ammattitaitoiset kuulontutkijamme eli audionomit tekevät kuulontutkimuksia, joissa kartoitetaan kuulon tasoa. Lisäksi säädämme Starkeyn ja Hansatonin kojeita, jotta ne toimivat hyvin juuri sinulle.

Kojetarvikkeet

Meiltä saat kaikki kuulokojeiden omatoimiseen hoitoon ja puhdistukseen tarvittavat tuotteet, kuten paristot, tipit ja vahasuojat. Meiltä löytyy myös kattava valikoima kuulokojeisiin yhdistettäviä lisätarvikkeita, joiden avulla esimerkiksi television katseleminen on miellyttävämpää.

Kuulonsuojaus

Valikoimassamme on yksilöllisiä Starkey SoundGear aktiivikuulonsuojaimia, yksilöllisiä Elacin-kuulonsuojaimia ja Alpine Standardi -kuulonsuojaimia. Lisäksi valmistamme Suomessa käsityönä yksilöllisiä uima- ja unitulppia.

Muut Kuulemisen Apuvälineet

Muista kuulemisen apuvälineistä löytyy kuulemista helpottavia välineitä, niille joille kuulokoje ei ole sopiva vaihtoehto sekä laitteita, joilla voi tehostaa myös kuulokojeilla kuulemista. Valikoimassamme on kommunikaattoreita, vahvistimia ja helppokäyttöisiä puhelimia.

Tilaa kojetarvikkeet, apuvälineet ja standardi-kuulonsuojaimet suoraan kotiisi.

varaa aika

09 345 5300

info@kuulohansa.fi

Voit olla meihin yhteydessä soittamalla ja sähköpostitse.

Voit myös tulla käymään liikkeissämme, mutta suosittelemme varaamaan ajan kuulontutkimuksia, kojesäätöjä ja -huoltoja varten.

Myymme myös kuulokojeiden hoitotarvikkeita ja muita kuulemisen apuvälineitä.

Aukioloajat

Maahantuonnin myymälä

Eskolantie 4 00720 Helsinki

ma – pe

8:30-11:00 ja 12:00-16:00

tai sopimuksen mukaan

Kuulemisen erikoisliike

Liisankatu 21, 00170 Helsinki

avoinna vain ajanvarauksella

Tarkista poikkeukset aukioloaikoihin:

varaa aika

09 345 5300

info@kuulohansa.fi

Voit olla meihin yhteydessä soittamalla ja sähköpostitse.

Voi myös tulla käymään myymälässämme, mutta suosittelemme varaamaan ajan kuulontutkimuksia, kojesäätöjä ja -huoltoja varten.

Myymme myös kuulokojeiden hoitotarvikkeita ja muita kuulemisen apuvälineitä.

ota yhteyttä

Jos etsit paikkakuntasi kuuloasiantuntijaa, voimme välittää viestisi lähimmälle jälleenmyyjällemme.