Ajankohtaista

Kuulohansan omistajan timo lehtosen kirje

Hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme

Raskain sydämin ilmoitan, että Kuulohansa Oy on asetettu konkurssiin. Myymälämme ja verkkokauppamme suljetaan näillä näkymin 25.3.2021 ja yrityksemme taival päättyy.
 
Viimeiset vuodet ovat olleet meille raskaita, ja olemme kohdanneet isoja taloudellisia haasteita. Toimialamme on muuttunut paljon siinä runsaassa kahdessakymmenessä vuodessa, jotka Kuulohansa on ollut omistuksessani. Suomessa käsityönä valmistettujen kuulokojeiden tarina päättyy näillä näkymin kokonaan Kuulohansan toiminnan loppuessa. Erittäin pystyvän ja ammattitaitoisen henkilöstömme voimin taistelimme loppuun saakka. Tämän surullisen koronapandemian vaikutukset olivat meille lopulta kuitenkin liian suuria. Nyt on siis aika päästää irti ja luovuttaa.

Haluan kiittää teitä asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kaikista hyvistä vuosista. Ajattelen kaikkia niitä huonosta kuulosta kärsineitä, joita olemme auttaneet kuulemaan paremmin. Jälleenmyyjiä, joiden kanssa olemme vuosien mittaan tehneet hyvää yhteistyötä ja ystävystyneet. Olen kiitollinen mahtavan päteville Kuulohansan työntekijöille. Kuulohansa oli jotain aivan erityislaatuista, se oli viimeisen päälle suomalainen kuuloasiantuntija. Olemme sanoneet ei sellaiselle liiketoiminnalle, millaista emme ole halunneet Kuulohansan edustavan. Loppuun saakka rakensimme toimintamme suomalaisen työn varaan. Olimme supertiimi! Kiitos aivan kaikille!
 
Lopuksi käytännön asioita:
Käräjäoikeus on hakemuksessaan asettanut Kuulohansan konkurssiin ja nimittänyt konkurssipesän pesänhoitajan. Konkurssiprosessi etenee lain mukaisesti omaan tahtiinsa, enkä pysty edistämään näiden asioiden hoitamista. Keskeneräisiin tilauksiin liittyvät asiat hoidetaan kuntoon, kunhan asiat etenevät. Jos sinulla on tilauksiin tai mihin vaan asiaan liittyvää kysyttävää, kannattaa lähettää sähköpostia osoitteeseen info@kuulohansa.fi. Posti on näillä näkymin käytössä 25.3.2021 asti. Konkurssiprosessin aikana todennäköisesti selviää, jatkuuko Starkeyn ja Hansatonin kuulokojeiden myynti ja huolto Suomessa. Tästä tiedotamme tarvittaessa lisää.
 
Olen todella pahoillani tilanteesta. Kuulohansan tiimi toivoo teiltä kärsivällisyyttä ja ymmärrystä.
 
Ystävällisin terveisin,

Timo Lehtonen

päivitetty 15.3.2021

Starkey kuulopäivä kuulemisen erikoisliikkeessä 25.11.2020

Kuulopäivä aloittaa joulunajan tarjouskampanjamme. Tervetuloa juttelemaan paremmin kuulemisesta ja hyödyntämään tarjoukset paikan päällä tai varaa aika ilmaiseen kuulontarkastukseen ja Starkey ladattavien kuulokojeiden kokeiluun.

JOULUNAJAN TARJOUKSET 25.11.2020 – 8.1.2021:

Starkey ladattavat kuulokojeet -35 %

Ilmainen kuulontarkastus (norm. 50 €)

3 kiekkoja paristoja 10 € (norm. 22,50 €)

päivitetty 25.11.2020

Starkey kuulopäivä kuulemisen erikoisliikkeessä 23.9.2020

Tervetuloa tutustumaan Starkeyn uusimpiin Livio kuulokojeisiin! Paikalla on audionomimme Mari ja kuuloteknikkomme Annu kertomassa paremmin kuulemisesta ja miten se onnistuu Starkeyn kojeilla.

KUULOPÄIVÄN TARJOUKSET:

Starkey kuulokojeet -10 % yhdestä kojeesta tai -20 % kahdesta kojeesta.

Pelkkä kuulontarkastus 35 € (norm. 50 €)

päivitetty 22.9.2020

vallitsevan Koronavirustilanteen huomioiminen toiminnassamme

päivitetty 14.9.2020

Palvelumme Molemmat myymälämme palvelevat normaalisti. Maahantuonnin myymälä (Eskolantie 4 00720 Helsinki) on avoinna ma – pe 8:30-11:00 ja 12:00-16:00 ja Kuulemisen erikoisliike (Liisankatu 21 00170 Helsinki) on avoinna ma 8:30-11:00 ja 12:00-16:00, ke 12:00-17:00 ja pe 8:30-11:00 ja 12:00-16:00.  Varaathan  ajan kuulontutkimusta, kojehuoltoa ja -säätöä varten. Kojeet voi toimittaa huoltoon myös postitse ja kojetarvikkeita sekä muita tuotteita voit tilata myös kotiisi.

Turvallinen asiointi

Asiakkaiden ja henkilökuntamme turvallisuus ensisijaisen tärkeää. Jatkamme jo keväällä käyttöön otettuja mukautettuja toimintatapoja. Alla lyhyesti uusista toimintatavoistamme.

1. Tulemme paikalle oireettomana, joten tulethan sinäkin vain terveenä.  Huomioithan myös terveysviranomaisten suositukset mahdollisesta karanteeniajasta (thl.fi).

2. Kiinnitämme erityistä huomiota käsihygieniaan ja tarjolla on mahdollisuus pestä kädet ja/tai käyttää käsidesiä.

3. Pidetään huolta turvavälistä ja vältetään turhia lähikontakteja. Tarpeellisten lähikontaktien, kuten kuulontutkimuksen tai kojesovituksen aikana, henkilökuntamme käyttää kasvomaksia sekä kumihanskoja ja tarjoamme siihen mahdollisuuden myös asiakkaillemme.

4.  Puhdistamme pintoja tehostetusti ja kaikki kosketuksissa olleet välineet desinfioidaan jokaisen asiakkaan jälkeen.

Jatkamme tilanteen seuraamista ja viranomaisten tiedotteita. Päivitämme toimintatapojamme tarpeen vaatiessa.

Toimintamme koronavirusPandemian (covid-19) aikana

päivitetty 19.3.2020

Aukioloajat ja toiminnan jatkuminen

Tällä hetkellä Kuulohansan maahantuonnin myymälä Malmilla (Soidintie 8) on avoinna normaalisti (arkisin klo 8-11 & 12-16), mutta Kuulemisen erikoisliike Kruununhaassa (Liisankatu 21) aukioloaikoja on tilanteen vuoksi rajoitettu (ke & to 9-11 & 11:30-17, muina päivinä vain ajanvarauksella). Muuten toimintamme jatkuu niin normaalisti, kuin se tässä tilanteessa on mahdollista. Joidenkin maahantuomiemme tuotteiden toimituksessa saattaa olla tavallista pidemmät toimitusajat johtuen koronanviruksen aiheuttamista kansainvälisistä toimista.

Hygienia toimitiloissa

Olemme pieni yritys, joten tiloissamme ei liiku suuria ihmismääriä. Kiinnitämme kuitenkin erityistä huomiota hygieniaan ja turvallisuuteen päivittäisessä toiminassamme ja kanssakäymisissä, sekä tilojemme siivouksessa. Ohjeistamme asiakkaamme pesemään kätensä ja käyttämään käsien desinfiointiainetta heti saapuessaan toimitilaamme. Henkilökuntamme ei tule oireilevana töihin. Asiakastyössä vältämme lähikontaktia, ja käytämme kertakäyttöisiä kumihanskoja koskettamista vaativissa toimissa. Asiakastilojen pinnat ja kahvat puhdistetaan asiakkaan käynnin jälkeen. Haluamme, että kaikki asiakkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi vierailleessaan liikkeissämme. 

Asiointi liikkeissä

Kaikkia riskiryhmiin kuuluvia henkilöitä (mm. yli 70-vuotiaat) pyydämme harkitsemaan huolellisesti, olisiko käyntiänne mahdollista siirtää myöhemmäksi. 

Suosittelemme varaamaan ajan kaikkia käyntejä varten, ja huomioittehan myös tuotteiden postitoimitusten mahdollisuuden. Esimerkiksi kaikkia kuulokojeen tarvikkeita voi tilata myös puhelimitse tai verkkokauppamme kautta. Mikäli kojeesi tarvitsevat huoltoa, voit lähettää kojeet meille myös postitse (pakkaathan tällöin kojeet erityisen huolellisesti), pyytää tuttavaa tuomaan kojeet huoltoon, tai soittaa meille ja järjestämme mahdollisuuksien mukaan pääkaupunkiseudulla kojeille noudon (noudosta laskutetaan kotikäynnin aikaveloituksen mukainen hinta, 85 € /tunti, minimilaskutus 15 min). Olethan meihin yhteydessä, mikäli kaipaat neuvoa kojeiden huoltoon toimittamisesta. Mikäli tarvitset apua kojeiden käyttöön liittyen, opastamme mielellämme puhelimitse tai sähköpostitse. Starkeyn Livio-kuulokojeiden käyttäjiä muistutamme kojeiden etäsäätömahdollisuudesta Thrive-sovelluksen kautta.

Seuraamme aktiivisesti viranomaisten tiedotteita ja päivitämme toimintasuunnitelmaamme, mikäli tilanne muuttuu.

Asiakas, vierailija, yhteistyökumppanimme, olethan yhteydessä jos herää jotain kysymyksiä aiheeseen liittyen.

Kuulohansa Oy

09 345 5300

info@kuulohansa.fi