Tietosuojakäytäntömme

Tältä sivulta löydät tietosuojakäytäntömme koskien evästeitä ja asiakasrekisteriä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä meihin.

Kuulohansa Oy

Soidintie 8, 00700 Helsinki

09 345 5300

info@kuulohansa.fi

Tämän verkkosivun tarjoaa ja sitä hallinnoin Kuulohansa Oy, Soidintie 8 00700 Helsinki.

Evästekäytäntö koskee verkkosivujemme kautta käytettäviä evästeitä. Vieraillessasi Kuulohansan verkkosivuilla, laitteesi vastaanottaa yhden tai useamman evästeen, jotka lähetetään verkkopalvelustamme selaimellesi. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä sivustoa. Voit estää ja poistaa evästeet verkkoselaimesi asetuksista.

 

MITÄ EVÄSTEET OVAT?

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeet jaetaan pysyviin ja istuntokohtaisiin evästeisiin. Pysyvät evästeet säilyvät laitteellasi evästeeseen määritetyn ajan, jonka jälkeen ne poistuvat, joko automaattisesti tai poistamalla evästeet selaimesta. Istuntokohtaiset evästeet säilyvät selaimessasi vain verkkosivuilla vierailun ajan ja poistuvat kun suljet selaimen.

 

MIKSI KÄYTÄMME EVÄSTEITÄ?

Käytämme evästeitä, jotta saamme tietoa verkkosivujemme käytöstä. Tätä tietoa käytämme kehittääksemme verkkopalvelujemme sisältöä ja toimivuutta. Käytämme evästeitä myös markkinoinnin kohdentamiseen, jotta voimme tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä.

 

MITÄ TIETOJA EVÄSTEILLÄ KERÄTÄÄN?

Evästeillä keräämme tietoa muun muassa verkkosivuilla vierailun kestosta ja siitä mitä kautta löysit sivumme. Lisäksi evästeet keräävät muun muassa IP-osoitteen ja selailumaan. Emme yhdistä evästetietoja mahdollisesti muussa yhteydessä kerättyihin henkilötietoihin, emmekä pysty yksilöimään sinua.

 

KUINKA VOIN ESTÄÄ EVÄSTEIDEN KÄYTÖN?

Useimpien verkkoselaimien oletuksena on evästeiden salliminen. Voit kuitenkin estää ja poistaa evästeet selaimen tai laitteesi asetuksista. Voit myös käyttää yksityisen selailun tilaa (”ingocnito”). Evästeiden estäminen ei estä verkkosivujemme käyttöä.

 

KOLMANSIEN OSAPUOLIEN KÄYTTÄMÄT EVÄSTEET JA KERÄÄMÄT TIEDOT

Verkkosivujemme evästeiden lisäksi käytämme kolmansien osapuolien evästeitä. Kolmansien osapuolten evästeet kuuluvat kolmansille osapuolille. Kolmansien osapuolien palveluihin sovelletaan niiden omia eväste- ja tietosuojakäytäntöjä.

Käytämme muun muassa Google Analyticsin evästeitä verkkosivujen mittaus- ja analyysitiedon keräämiseksi sekä mainonnan kohdentamiseksi. Google Analyticsin evästeet voit estää siihen tarkoitetuilla selaimeen ladattavilla lisäosilla tai muilla evästeet estävillä työkaluilla.

Käytämme myös sosiaalisen median liitännäisiä, kuten Facebook, Instagram ja Youtube. Kyseisiin palveluihin sovelletaan niiden tarjoajien käyttöehtoja ja tietosuojakäytäntöjä.

Kuulohansa ei ole vastuussa kolmansien osapuolien tietojen käsittelystä ja evästeistä.

 

MUUTOKSET

Kuulohansa varaa oikeuden muuttaa evästekäytäntöä, mikäli evästekäytäntö vaatii päivitystä.

Kuulohansa Oy:n rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

 

REKISTERIN YLLÄPITÄJÄ

Kuulohansa Oy (Y-tunnus: 0974098-8)

Soidintie 8, 00700 Helsinki

 

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Kirsi Meijer

kirsi.meijer@kuulohansa.fi

 

REKISTERIN NIMI

Kuulohansan asiakasrekisteri

 

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen tai muun asiallisen yhteyden perusteella tai rekisteröidyn suostumuksella.

 

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisteriä käytetään Kuulohansan palveluihin liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen ja kehittämiseen, asiakaspalvelu- ja myyntitoiminnan analysointiin, sekä palveluiden tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen. Tietoja voidaan käyttää myös suoramarkkinointiin ajankohtaisista asioista sekä Kuulohansan toiminnasta tiedottamiseen asiakkaille. Henkilötietoja käsitellään ajantasaisen henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

 

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Rekisteröidyn perustiedot, kuten nimi, ikä, postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • Tuotteiden käyttäjän tai hänen yhteyshenkilönsä nimi
  • Asiakkuuteen, muuhun asialliseen yhteyteen ja sopimussuhteeseen liittyvät tiedot, kuten asiakkaalle tehdyt tutkimukset, sovitetut kojeet ja tehdyt säädöt, sopimukseen liittyvät myyjätiedot, palveluiden käyttöön liittyvät tunnistautumistiedot ja tiedot palveluiden ja tarjottujen etujen käytöstä
  • Laskutukseen ja perintään liittyvät tiedot
  • Muut rekisteröidyn itse antamat tiedot
  • Tilausten Postin seurantatiedot

REKISTERIN TIETOLÄHTEET

Rekisterin tietoja kerätään asiakassuhteen alkamisen yhteydessä asiakkaan suostumuksella, palvelua käytettäessä tai muutoin suoraan rekisteröidyltä.

 

TIETOJEN LUOVUTUS

Rekisterin tietoja ei missään olosuhteissa luovuteta ulkopuolisille tahoille ilman asianosaisen asiakkaan todennettavissa olevaa lupaa (esim. kirjallinen lupa). Henkilötiedot hävitetään rekisteristä käyttäjän pyynnöstä.

 

REKISTERIN SUOJAUS 

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Kuulohansan sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Kuulohansan palomuuri- ja salasanasuojatulla omalla palvelimella. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa, ja niihin pääsevät käsiksi vain ennalta nimetyt henkilöt.

 

KIELTO- JA TARKASTUSOIKEUS

Rekisteröidyillä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin sekä mielipide- tai markkinatutkimukseen ja oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista. Tietojen käyttökielto- tai korjaamisilmoitus tulee tehdä Kuulohansa Oy:lle puhelimitse 09 345 5300; kirjeitse osoitteeseen Kuulohansa Oy Soidintie 8 00700 Helsinki; tai sähköpostitse osoitteeseen info@kuulohansa.fi  

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella: Kuulohansa Oy, Soidintie 8 00700 Helsinki tai sähköpostitse osoitteeseen info@kuulohansa.fi