ETUSIVULLE

 

TUOTTEET

Kuulokojeet
Arjen apuvälineet
Tinnitusnoiserit
Kuulonsuojaus
Korvakappaleet
 

PALVELUT

Kuulontutkimukset
Kuulokojeen hankinta
Kuulokojehuolto

KUULO JA KUULOVAURIOT

 

MYYMÄLÄ

VERKKOKAUPPA

 

HINNASTO

YHTEYSTIEDOT


YKSILÖLLISET ELACIN ER -KUULONSUOJAIMET

220 € / pari

Hinta sisältää mallinoton Kuulohansassa.
Toimitusaika noin 2 viikkoa.

 

Yksilöllisesti valmistetut kuulonsuojaimet ovat paras valinta silloin kun kuulon suojaamisen tarve on toistuvaa. Yksilöllisesti valmistetut kuulonsuojaimet tehdään aina asiakkaan oman korvan mukaan ja ne varustetaan asiakkaan valitsemalla suodattimella. Suodatinvaihtoehdot ovat 9dB, 15dB tai 25dB. Yksilöllinen kuulonsuojain on miellyttävä käyttää eikä se aiheuta tukkoisuuden tunnetta tai huimausta.

Varaa aika mallinottoon (09) 345 5300. Kuulonsuojainten toimitusaika on vain pari viikkoa!

 

Suodatinvaihtoehdot:

ER-9
Vaimennus keskimäärin 8 dB. Soveltuu lievään vaimennukseen esimerkiksi orkesterimuusikoille ja hälyisessä ympäristössä työskenteleville.

ER-15
Vaimennus keskimäärin 16 dB. Soveltuu kohtalaiseen vaimennukseen esimerkiksi rakennuksilla ja työmailla, koneenkuljettajille, musiikin soittamiseen/harjoitteluun.

ER-25
Vaimennus keskimäärin 23 dB. Soveltuu meluisiin työympäristöihin, moottoriurheiluun, rock-konsertteihin, bändiharjoituksiin ja tilanteisiin, joihin tarvitaan luotettavaa ja tehokasta äänenvaimennusta ilman epämiellyttävää huimausta ja äänen vääristymistä.

 

 

 

Elacin -kuulonsuojainten ylivertainen ominaisuus on vaimennuksen tasaisuus koko taajuusalueella. Moni kuulonsuojain vaimentaa tehokkaasti vasta puhetaajuuksilla, jolloin matalien taajuuksien vaimennus jää olemattomaksi. Tästä johtuu myös monen kuulonsuojaimen ääntä vääristävä ominaisuus. Tasaisen vaimennuksensa vuoksi Elacin on erinomainen valinta muusikolle ja konserttikäyttöön!

Kuulohansan myymät Elacin -kuulonsuojaimet valmistaa Audia Akustik GmbH Saksassa.

 

 

 

YKSILÖLLISET UIMATULPAT

Kuulohansasta saa myös yksilölliset uimatulpat odottaessa. Uimatulpat on nimensä mukaisesti tarkoitettu uintikäyttöön eikä niitä ole hyväksytty melunsuojauskäyttöön. Tulpat valmistetaan korvasta otettavasta valoksesta eli ne ovat mittatilauksena valmistetut.

Uimatulpat 40 eur/pari (sis. mallinoton Kuulohansassa)

 

 

 

 

 

YKSILÖLLISET UNITULPAT

Kuulohansa valmistaa ja myy erilaisia ja erityyppisiä unitulppia asiakkaan toiveiden mukaan. Tulpat voidaan valmista akryylisina tai puolipehmeinä ThermoSoft-tulppina, jotka pehmenevät ja tiivistyvät kehon lämmön vaikutuksesta. Unitulppia ei ole tarkoitettu melusuojaksi. Kysy lisää Kuulohansasta.

ThermoSoft -unitulpat 50 eur/pari (sis. mallinoton Kuulohansassa)

 

 

 

ALPINE STANDARDI-KUULONSUOJAIMET

alk. 20 € / pari

Kuulohansasta saatavilla nyt myös Alpinen standardi-kuulonsuojaimia eri käyttötarkoituksiin! Standardi-kuulonsuojaimia ei valmisteta yksilöllisesti, vaan ne ovat vakiomalliset.

Alpine SleepSoft 23,00 €

Pehmeällä filtterillä varustettu unisuojain. Vaimentaa häiritseviä ääniä kuten kuorsausta tai liikenteen ääntä, mutta mahdollistaa kuitenkin esimerkiksi herätyskellon kuulemisen. Käyttö on miellyttävää nukkumisasennosta riippumatta, sillä suodattimen materiaali on pehmeää ja joustavaa, ja suojaimet asettuvat normaalikokoiseen korvaan lähes kokonaan korvakäytävän sisään.

Alpine FlyFit 20,00 €

Auto-, juna- ja lentomatkustamiseen tarkoitettu melusuojain. Vaimentaa häiritseviä ääniä ja auttaa siten nukkumaan tai keskittymään hälyisemmässäkin matkustamossa. Suojaimet auttavat myös tasoittamaan lentokoneen nousun ja laskun aiheuttamia paine-eroja.

Alpine PartyPlug 20,00 €

PartyPlug-suojaimet on tarkoitettu käytettäviksi esimerkiksi konserteissa ja ravintoloissa. Akustisten suodattimien ansiosta ääni pysyy luonnollisempana kuin tavallisilla kuulonsuojaimilla, jolloin musiikista on mukavampi nauttia.

Alpine SwimSafe 20,00 €

SwimSafe-uimasuojaimet on tarkoitettu estämään veden pääsyä korvakäytävään uidessa, suihkussa ja vesiurheilussa. Suodattimen rakenne lisäksi vähentää paine-eroa, mutta mahdollistaa kuitenkin ympäristön äänten kuulemisen.

Alpine WorkSafe 20,00 €

WorkSafe-suojaimet on tarkoitettu erityisesti työskentelyyn meluisissa olosuhteissa. Suodattimet vaimentavat haitallisia ja häiritseviä ääniä, mutta mahdollistavat kuitenkin myös kommunikoinnin suojauksesta huolimatta.

***

Kaikki yllämainitut Alpinen suojaimet ovat lämmön mukaan pehmenevää ja kevyesti muotoutuvaa materiaalia. Mainitut Alpinen suojaimet ovat pitkäikäisiä sekä vesipestäviä. Huolehdithan kuulonsuojaimien hygieenisyydestä puhdistamalla ne säännöllisesti.

Alpine-tuotteet voit ostaa verkkokaupastamme:

   

 

 

Kuulohansa Oy
Soidintie 8
00700 HELSINKI
Puh. (09) 345 5300
Y-tunnus: 0974098-8

Myymälä, kuulontutkimukset, palvelut
Soidintie 8, katutaso, HELSINKI (Malmi)
Avoinna
Arkisin klo 8-16
 tai sopimuksen mukaan